Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Απίθανα Πράγματα!

Μέχρι και τα ποιο τρελά πράγματα πιστέψτε με μπορούν να συμβούν....Ναι...!! και τα περισσότερα από αυτά μου έχουν συμβεί...!!
Τρέλα νούμερο 1(απόπειρα δολοφονίας)
Τρέχαμε σαν τα τρελά κάτω στο Ηράκλειο γιατί η Ηρώ με τον Κώστα ήθελαν να περπατήσουν τα πιτσουνάκια μου και έτσι μας παρέσερναν από το Ηράκλειο μέχρι το Τάλος με τα πόδια!!!Είμασταν όλοι με κοντομάνικα και με λεπτές λεπτές ζακετούλες (οι άλλοι μπορεί να μην φορούσαν και καθόλου).Τρέχαμε σαν τα γκαβά στον δρόμο!!!7 άτομα,μία ομπρέλα που την πήραμε καταλάθος και να ρίχνει και καρεκλοπόδαρα!!Και όπως καταλαβαίνετε μόλις φτάσαμε στον προορισμό μας είχαμε γίνει παπιά!!
Συμπέρασμα=άμα βλέπετε τον ουρανό με συννεφάκια μην κάνετε την απόπηρα να πάτε με τα πόδια από το Ηράκλειο ως το Τάλος με τα πόδια γιατί το πιθανότερο είναι να σας έχουμε στο κρεβάτιι με πνευμονίαα!!
Τρέλα νούμερο 2(φαρμακερή περιποίηση)
Είμασταν στο σπίτι της Ηρώς και μου ήρθε αναλαμπή!! "Γιατί δεν κάνουμε μία μάσκα με γιαούρτι?"...
Πήραμε λοιπόν 2 total και τα ανακατέψαμε με λίγο λάδι!!Κόψαμε μικρές λεπτές ροδέλες από αγγούρια και αρχίσαμε και πασαλύβαμε η μία την άλλη!!Μετά από 30 λεπτά που πήγαμε στο μπάνιο να βγάλουμε αυτό το πράγμα από την μούρη μας ανακαλύψαμε ότι κάτι είχε γίνει λάθος γιατί εκτός το ότι βρωμούσαμε γιαουρτίλα το δέρμα μας ήταν πολύ τσιτωμένο και τα μάτια μας έτσουζαν από τα αγγούρια!!
Συμπέρασμα=Μην αφήνετε την κρέμα παραπάνω λεπτά από ότι πρέπει για καλύτερο αποτέλεσμα!!
Τρέλα νούμερο 3(λουναπάρκ)
Είμασταν στην Έκτη δημοτικού από ότι θυμάμαι και είχαμε πάει στο λουναπαρκ!!Τελικά αποδείχτηκε τραυματική εμπειρία!!!Μόλις μπήκαμε σε ένα τεράστιο τρενάκι με τους μπαμπάδες μας και άρχισε να γυρίζει και να γυρίζει και να γυρίζει εγώ ούρλιαζα σε αντίθεση με την Ηρώ που......έκλαιγε!!! Με μαύρο δάκρυ γιατί νόμιζε ότι θα πεταχτεί το τρενάκι!!!
Συμπέρασμα=Ασχολίαστο!!:D
Τρέλα νούμερο 4(μάθημα φιλιού)
Από ότι καταλάβατε όπως το λέει και ο τίτλος ναι..Φτάσαμε μέχρι και τα μαθήματα φιλιού!!Πριν κάνουμε την πρώτη μας σοβαρή σχέση δεν ξέραμε να φιλάμε και θέλαμε κάπως να μάθουμε!!Τα καημένα τα μήλα!! Στο σπίτι μου αυτή την φορά είχαμε πιάσει 2 κακόμοιρα κόκκινα μηλαράκια και είχαμε βάλει στόχο!!Ήταν οι παρτενέρ μας στο φιλί!!Και έτσι μέχρι να τα ξεζουμίσουμε καθόμασταν και πεδευόμασταν πώς να μάθουμε να φιλάμε!!!Χαχα τζάμπα κόπος όμως!!!
Συμπέρασμα=Το φιλί δεν νομίζω ότι μαθαίνεται εύκολα από κάποιο άλλο παράσυτο συγκεκριμένα μήλο!!! 
Τρέλα νούμερο 5(η χειρότερη)
Είχαμε κατέβει στο Τάλος με τα κορίτσια Ιωάννα,Ηρώ,Αγγελική,Μαρίανίνα,Ελένη για να δούμε ταινία.Όταν τελείωσε η ταινία πεινούσαμε και πήγαμε στα goodeys να τσιμπήσουμε κάτι. Και ναι ήταν η μεγαλύτερη και η χειρότερη τρέλα από όλες!!Μόλις ποφάγαμε βάλαμε όλα τα αποφάγια σε διάφορα πιάτα και βάλαμε την κάθε μία να κάνει και από έναν άθλο!! Η Ιωάννα έπρεπε να πιεί cokacola που είχε μέσα σαλάτα!!Η Αγγελική έπρεπε να φάει ένα λεμόνι βουτηγμένο στην μαγιονέζα..Η Ηρώ έπρεπε να φάει μία κοτομμπουκιά βουτηγμένη στο λεμόνι και στην cokacola!!Και εγώ να φάω σαλατοκοτομπουκετοκοκαλομαγιονεζοβλακειεσ!!!
 Συμπέρασμα=Οι αποχετεύσεις μας να έχουν γεμίσει!!!
ΥΓ: Υπάρχουν πάρα πολλές βλακείες ακόμα που ούτε και εγώ δεν τις θυμάμαι αλλά οφείλω να παραδεχτώ ότι η ζωή θέλει τρέλα και ρίσκο!!Άμα τα έχεις αυτά τότε είσαι άνθρωπος που ξέρει να χαίρεται την ζωή του..!Προσωπικά δεν το γνώριζα αυτό αλλά το διδάχτηκα από την παρέα μου...Μία παρέα που μου έχει προσφέρει πάρα πολλά...Μία παρέα που έχει συνδεθεί μααζί μου,με την καθημερινότητά μου...Η οποία με βοηθάει να σηκώνομαι στισ δυσκολίες,με στηρίζει ώστε να προσπερνάω τους γκρεμούς και τις χαράδρες της ζωής και είναι πάντα δίπλα μ στα δύσκολα και στα εύκολα!!
Μία παρέα που μου δίδαξε την.......
Τρέλα!!<3 


1 σχόλιο:

  1. μπορώω να σου πω ότι έχω πέσει κάτω από τα γέλιαα...
    πολύ ωραίο το βλογ σου γενικαα

    ΑπάντησηΔιαγραφή