Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

just pretending that everything is ok.

Όπως λέει και η φίλη μου η TZO είναι καλύτερα να μην δείχνεις πολλά πολλά συναισθήματα..Να κρατάς κάποια για τον εαυτό σου.Όπως και να μην λες πολύ μεγάλες λέξεις..Μπορεί στην συνέχεια να μην τις εννοείς!
Έτσι προσπαθώ να κάνω ότι κάνει και αυτή.Είμαι ένας πινόκιο στη μαριονέτα της.Προσπαθώ να δείχνω στους άλλους ότι δεν ενδιαφέρομαι και πολύ πολύ για οτιδήποτε.Προσπαθώ να καλύψω την επιφάνεια. Δεν θα καταλάβουν αν λέω ψέματα ή όχι.Θα τους "ξεγελάσω" όπως ένα μικρό ψέμα σε ένα παιδάκι.
Πιστεύω πως έτσι κάνει και εκείνη.Προσπαθεί να δείξει στους άλλους ότι δεν την νοιάζει..τι να κάνουμε "ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ!!".
<Ααα μα είδες πώς είναι ντυμένη αυτή σήμερα...μα τί είναι αυτά που φοράει?> άμα της το πει κάποιος ξένος αυτό θα γυρίσει και θα πεί "δικαίωμά της!" αν όμως την γνωρίζεις καλά θα γυρίσει και θα σου πει ναι!!έλεος!!" Ξέρει ποιους να εμπιστεύεται και ποιους όχι.Σε ποίους να κρύβει την αλήθεια και σε ποίους όχι.
Η άλλη μου φίλη η Η** είναι και αυτή επιφυλακτική..Θα ανοιχτεί στον άλλο να του πει ότι την καίεει αλλά θα προσέχει πολύ!!θα πρέπει πρώτα να ξέρει όοοοολο  το ιστορικό του για να κερδίσει την εμπιστοσύνη της!αν το εγγρίνει θα του εκμιστηρευτεί πολλά πράγματα αν όχι θα τον αφήσει με περισσότερα ερωτηματικά από  όσα είχε!
Και πραγματικά τις θαυμάζω γι'αυτό!!
Έλα μου νται που εγώ είμαι το άλλο άκρο!! Πραγματικά είναι πολλές οι φορές που τα έχω κάνει λίγο σκατά  .Εμμ βασικά εγώ ανοίγω το στόμα μου και δεν με νοιάζει ποιος ή ποιά είναι μπροστά!αν δεν το πω θα σκάσω!!Αλλά η καλή πλευρά η δικιά μου είναι ότι όταν κάτι δεν με συμφέρει τα μπαλώνω πάααρα πολύ εύκολα!αν και καλύτερο θα ήταν να μην χρειαζόταν και καθόλου αυτό και να προσέχω που ανοίγω το στοματάκι  μου και που όχι ;) 
Και τί κάνω μετά??Βασικά μετά που κάνω την βλακιούλα  μου I'm just pretending that everything is ok!!!!!!!!!!!!!!!!!Ξέρετε αυτή η φατσούλα του αδιάφορα τίποτα δεν συνέβει και ένα ψεύτικο χαμογελάκι στο πρόσωπο είναι όοοτι πρέπει!!!Ωρες ώρες σκέφτομαι ότι όταν θα μου έρεθει το πραγματικό χαστούκι θα συνέλθω!!αλλά μέχρι τότε!!θα μείνω με το ελλατωματάκι μου!!!





                                                                                          καλό σας απόγευμα!!:)) ]


                                                                                                               αιώνια δική σου


2 σχόλια:

  1. έλα γλυκούλα μου,
    όλοι έχουμε ελαττώματα!



    κι αυτό που σου λέει η Τζο,
    αλήθεια είναι =)



    μην δείχνεις πάντα πολλά.
    να είσαι φειδωλή στα συναισθήματα!
    ίσως είναι καλύτερα έτσι.
    λιγότερος πόνος..




    τα φιλιά μου γλυκούλα μου:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χαχαχα χαμμμ<3<3<3
    ναι την ακούωωωω <3
    πάντα θα την ακούω!!
    αλλά είναι δύσκολο να σταματήσω να ενδιαφέρομαι..
    με πληγώνει αν δεν το κάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή