Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Motorbike tour!

Οι μηχανές...πιστεύω ότι όλοι κάπως ή κάποτε είχαμε μία μικρή εμμονή με τις μηχανές..άλλοι με τις μεγάλες και άλλοι με τις μικρές..άλλοι με τις μαύρες.με τις κόκκινες ή με τις μπλε..αλλά πάντως όλοι είχαμε αν κάτσουμε και το καλοσκεφτούμε..και αν πιστεύεις  ότι δεν είχες τότε κάτσε και σκέψου πόσες φορές είδες κάποιον γνωστό σου στον δρόμο με μία vespa και ειδικά αν είναι ωραίος-ωραία και δεν έλεγες από μέσα σου πάρε με και πήγαινέ με όπου θες!

Λοιπόν..γενικά φοβόμουν..φοβόμουν να ανέβω σε μηχανάκια..εμ ξέρετε τροχαία..ατυχήματα..δεν είναι και λίγα..αλλά...σήμερα ήταν διαφορετικά..δεν φοβήθηκα..δνε ξέρω γιατί αλλά η ζωή θέλει ρίσκο σωστά?
     Και έτσι ρίσκαρα..αντιμετώπισα τους φόβους και...εκτός το ότι φοβόμουν να ανέβω σε μηχανάκι γενικά μου έτυχε και ο ποιό τρελός οδηγός του κόσμου!(ονόματα δεν λέμε οικογένειες δεν θίγουμε..
αλλά για να είμαστε ειλικρινείς ήταν υπέροχα!!διασκεδαστικά(αν και ομολογώ ότι σε αυτό έβαλε και λίγο το χεράκι του ο driver)αλλά ήταν και μαγικά..
  ανδρεναλίνη και χαζές δικαιολογίες "δεν φοράω κράνος γιατί κάνει ζέστη¨ και εγώ να έχω σκάσει στα γέλια..!
 και ναι μπορεί να ήταν μία μικρή διαδρομή αλλά εγώ ένιωσα σαν μικρό παιδί που μόλις του έφεραν μία μικρή σοκολάτα..και του την πήραν όταν έφτασα!
   και ξέρω ότι μπορεί πολλοί από εσάς να φοβούνται το ίδιο με εμένα..αλλά όταν έχεις εμπιστοσύνη στον άλλο δεν σε νοιάζει το πού ή το πώς θα σε πάει αλλά σε νοιάζει η παρέα που θα σου κάνει!
  και πάνω από όλα η ζωή είναι ένας φόβος..κάτι που πρέπει να το αντιμετωπίσεις όσο είναι νωρίς γιατί μετά θα δυσκολευτείς περισσότερο..!
  το να οδηγάς αμάξι είναι επικύνδινο ...το να είσαι πάνω σε μία μηχανή όμως είναι ακόμα περισσότερο άμα δεν ακολουθείς και δεν κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις..
αν από την άλλη τα κάνεις τότε...
                It will be your best drive ever and forever...


  Υ.Γ πώς σας φαίνονται οι...ας πούμε ζαχαρί μηχανές? ;)

2 σχόλια: